STACKARS DI SOM E UDE Å RÄNNER
















Regnsmatter ute, jag ska gå över kullerstenarna och ner i tvättstugan och sen tillbaka och äta Pigalle.

FÖDELSEDAGSTIDERNA

...klara, färdiga, gå...snart är det dags för födelsedagarna många. Jag föreslår Smörgåstårta och Marängswiss till Herr J, Pizza och Prinsesstårta till lilla Lingon och jag vill nog mest sitta still. Näförresten jag vill ha Torsk och Rabarbersmulpaj.

TACK

















Den där timmen som man vrider fram gör lite obalans med mig, men det gör inget för ljuset gör mig ibalans. Nu är inte längre eftermiddagen en lång kväll och herr J har vant Lingon av med eftermiddagstv, det är skönt för det är så lätt att fastna och sen blir det bara gnällpannkaka.

WEEKEND
















...vissa drar till Paris, vi ska till Bjärred...

LYLLOS JAG


Ibland när jag är på jobb så glömmer jag bort henne ett litet slag, och sen kommer jag på henne igen, att hon är min dotter, allt det som är hon, en så fin och underbar liten människa, då vill jag nästan fälla en lyckotår.

FÖRGÄTMIGEJ




-Håret Mamma, håret, sa hon när hon tog av sig kronan jag tejpade fast på hennes huvud. Okej, inte bästa sättet, jag erkänner, såklart tog tejpen med sig lite av hennes hår.

SOLKYSST

















Kaffe i solen idag.

ÖNSKA





Körsbärsfluff snart, ganska snart iallafall. Tänker på det här med att ha drömmar, när de är nödvändiga att uppfylla för att inte luften skall gå ur en och när de ska förbli just drömmar för en att kravlöst sväva runt i...

TREVLIG HELG

















Här är de igen, tulpanerna. Fast jag har en ny bukett nu, en med gula tulpaner med röda strimmor. Jag fick den av min mamma häromdagen:)

PLUMS


Badkar är verkligen toppen att ha när man har barn. Min bästis bästa barnråd är just detta, när inget annat funkar och barn och föräldrar är för trötta, på med vatten och bums i badet. Men imorgon är vi friska och Lingon går till sitt älskade dagis.

KALLES PLATS

Nu är jag trött trött efter en dag inomhus med lilla Lingon. Gå hit och läs om Källargatan! Det är där vi bor. Fast inte i 5:an då utan i 7:an.

TREDJE GÅNGEN GILLT

















Jaha bara att följa med, inte mycket annat att göra som småbarnsförälder. Lova inte bättre, feber, kräks och yrar men sover nu. Jag fick avboka min klipptid imorgon här - för andra gången. Bokat ny tid nästa vecka, håll tummarna, för som grannflickan sa: Sara, vad ruskigt ditt hår ser ut:)

ps: när man målar fönsterbågar - är det då lättare att använda en pensel med rund borst?

MARS MARS MÅNE JAG SKA LURA DIG TILL SKÅNE


Lördag, skramlat runt kvarteret med Lingons rosa Hello Kitty sulky och bebi. Såg ett träd översållat med videkissar. Målat lite på ett fönster, inget kul. Tyckte sånt var kul förr; man ändrar sig. Nu kaffetåren, den verkar vara konstant. Lingon och herr J. är ute på promenad, hoppas de köper play-doh-lera. Det känner jag för ikväll och godis såklart.


Varken lördagsgodis eller leka med lera - istället kräksjuka för Lingon :(

NÄR HIMMELN ÄR GRÅ

















Mitt solsken. Hon vaknar och säger: Vilken underbar morgon!

TRASDOCKA

































Hela jag nickar till. Sloköra, lammungeskinn, virvelvind. Det är lite tufft nu. Kan inte förklara det. Bara så. Tystnad, tagning, filten halvvägs upp. Snart nya tag, jag, jag vet men nu lite salt och ögonblund.

KNACKA PÅ

Byggfabriken – modern byggnadsvård: Trycke Knebel Bubinga

SKÅNE/GREAT

Tre bra saker med mina trakter:
1. Snödroppar vid husväggen nu.
2. Man kan cykla i princip jämt.
3....

PIP


Tycker verkligen det skulle passa med påsk nu. Nu när bara snödropparna och vintergecken skymtar i rabatterna. Läser här att påsken som tidigast kan infalla den 22 mars och senast den 25 april. Konstigt men sådanhär fakta intresserar mig nuförtiden. Måste vara åldern.

// Fick en kommentar från Linda häromdagen, jag funderar...kanske har någon annan några tankar?

Jag undrar om du har några tankar, tips och råd, eller bara kan säga något i allmänhet om hur det är att bo där nere (malmö/lundtrakten)?! MVH Linda.

LIFE DE LUX

Ikväll ska vi storhandla efter maten, jag, herr J. och Lingontå. Och jag ser framemot det. Lustigt men det gör jag, på riktigt. Förresten vill jag ha ett indiantält i sommar, som ett som det i Sixten och Snilleblixten.

UPPLYST

















I år infaller påsken ovanligt sent. Det gillar INTE jag även om det säkert blir underbart att vara ledig när det hunnit bli lite varmt. Jag längtar efter fjädrar i alla kala ris NU.
Ful i mun:)

OCH SOM JAG LÄNGTAR

































Och som jag tjatar; VÅR, vår, VåR, vÅr, vÅÅÅÅÅR. Köpetulpaner och körsbärsmåleri får hjälpa på traven. Jag har beställt en prenumeration på serietidningen Tivoli till Lingontå. Gör det du med, här.

Pageviews from the past week