De här månaderna är tunga tycker jag. Hur gör ni för att gå igenom dem. Tulpaner, semlor, trädgårdsböcker??? Själv lägger jag mig rätt ofta samtidigt som Lingontå. Trist för det är trevligt att vara nattuggla men jag måste sova. Lite som att jag går i ide.

Elisabeth väntar på en fin liten katt, jag blir också sugen!

7 comments:

med nål och tråd said...

Sova bör man, annars går man under. Själv vill jag ha två Cornish Rex. Ser nästan lika ut som den du vill ha fast med tunn lätt krullig päls. Urmysiga.

Therese said...

jag blir tokig om inte snön försvinner snart så jag drar täcket över huvudet och kommer inte fram förrens våren är här....kram

Mrs N said...

Försökte just gå in här via Bloglovin och fick bekedet att bloggen spärrats av min arbetsplats, pga "pornography"! Eh?! Som tur var kunde jag komma åt den på annat sätt. Men kan kanske vara bra att veta att det finns en sån label på bloggen...

Mia Widén said...

Jag läser...läs mer om vad på min blogg! Kram Mia

Veja cecilia said...

jag känner precis som du. det är supertungt. det är det varje år för mig. blytungt. jag blir ledsen, ångestfylld och matt. och försöker rycka upp mig. orkeslös. men i år har jag bestämt mig för att träna. å så renoverar vi. skönt att ha fyllt dagarna med typ meningslösa saker att göra, saker som kan gå på rutin. Gör underverk. snart kommer våren:)

at Hanna said...

Pyssla. sy, rita, tända ljus, köpa snittblommor, dricka te. Försöka hinna prata lite i telefon med en god vän.
Gjorde det i går och insåg hur sällan det händer nu förtiden.
Man får energi av att i första hand träffa människor, i brist därpå tala i telefon och i brist därpå facebooka och maila. Men de tredje alternativen ekar tomma i jämförelse med de tidigare. Att höra en röst helar. Att röra och se arandra i ögonen helar ännu mera.

at Hanna said...

Alltså inte röra i varandras ögon ; )
Insåg i efterhand hur detdär lät.

Pageviews from the past week